Earthing, de vergeten vrije elektronenbron van moeder natuur


Geaard leven mag niet ontbreken in een pakket van helende zelfzorg, elektrosmog is een van de vele invloeden die directe impact hebben op de fysiologie van het lichaam.

Naast een gezonde voeding, regelmatige beweging en mentale ontspanning is aarden een essentiële factor voor een optimale gezondheid, dat zeer makkelijk toepasbaar is.

Door te leven, zuurstof in te ademen en eten te verteren, oxideren (= verouderen) we continue en bouwen we voortdurend een meetbaar statisch spanningsveld op in ons lichaam van positieve deeltjes (protonen). Dit zijn de restanten van ons dagelijks stofwisselingsproces die we ook vrije radicalen noemen. Deze zijn niets minder dan elektrische ladingen (spanning) in onze cellen. Deze schadelijke protonen proberen zich te neutraliseren door rond zich heen te happen (ontladen) in gezond genetisch materiaal en starten hierdoor micro-ontstekingen, duizenden per dag.  Dit is de basisoorzaak van de meeste infecties en ziektes. Je celspanning stijgt, je weerstand wordt op de proef gesteld, je immuniteit daalt, je krijgt ontstekingen die kunnen beginnen te woekeren tot iets ernstigers.

We kunnen dit proces vertragen door gezonde voeding te eten met veel anti-oxidanten (groenten en fruit) en eventueel de inname van doelgerichte voedingssupplementen.  Onze aarde, echter, is een gigantisch en onuitputtelijk reservoir van negatieve deeltjes (elektronen), die je opgebouwde lichaamsspanning bij rechtstreeks contact ogenblikkelijk terug in natuurlijk evenwicht brengt. Dit is onze basis bio-fysica. Je ontlaadt dus letterlijk bij contact met de aarde en ontvangt voortdurend natuurlijke ontstekingsremmers. Je immuunsysteem wordt ontlast en kan zich opnieuw bezig houden met zijn kerntaak: je vitaliteit en gezondheid kracht toedienen en ziektes en ongemakken op afstand houden.

 

Het lichaam is een zorgvuldig verbonden systeem, niets werkt los van elkaar. Bij het aarden kunnen al je organen, spieren en weefsels eerst ontspannen en dan herstellen van onderliggende infectiehaarden door de uitwisseling van aarde-elektronen, de puurste anti-oxidanten. Je zenuwstelsel, hormoonsysteem, bloedsomloop, immuunsysteem en weerstand krijgen hierbij een optimale natuurlijke ondersteuning, uur na uur, dag na dag. Je kan je stelselmatig fitter en vitaler voelen en je kunt ziektes meester worden vanuit je eigen lichaamskracht.

 

 

De meest effectieve Aarding™-methode: het Aardingslaken

Een diepe herstellende nachtrust is de basis van een gezonde, actieve en stressvrije dag.
Je tijdens je slaap eenvoudig aarden met een geaard aardingslaken is een uiterst efficiënte manier om je gezondheid snel en doeltreffend te ondersteunen, zonder pillen, gebaseerd op het meest natuurlijke effect op je lichaam. Je verbinden met de aarde doet dit al onverstoord sedert de oorsprong van ons bestaan. Zo zijn we ontworpen en duizenden jaren ontwikkeld, blootsvoets in contact met de grond. Nu kun je deze natuur-energie eenvoudigweg de slaapkamer binnenbrengen.

 

Aardingslakens zijn ontwikkeld om snel en natuurlijk je lichaam's bio-elektrische balans te helpen harmoniseren, de essentie van alle levensprocessen in ons. Ze kunnen lichaamsstress ogenblikkelijk verlagen, kunnen de nodige zuurstof aan je organen, spieren en weefsels geven, door de betere bloeddoorstroming, kunnen ontstekingen tot in de kern neutraliseren en kunnen je lichaam vliegensvlug laten herstellen tijdens de slaap of op het werk.

Clint Ober (US) is de grondlegger van het aarden en auteur van het boek: "Aarding, de belangrijkste gezondheidsdoorbraak ooit?"

 

voor meer info en producten zie https://aarding.org